Careers

Come work with us

At The Creators Community we believe that our sites are only as good as the people who work in them. As a part of our team you will get the opportunity to work in a extremely fast growing company, in one of the most exciting and fast growing industries. At our sites we service the very top of the country’s high achievers, entrepreneurs and business leaders that make things happen. You’ll have a flexible, never changing work environment among people who don’t give a monkey’s about how business is “normally done”. We are anti bureaucratic and proud to be faster, to learn and to always improve. We get a lot from a little. We celebrate and learn from our mistakes, which is easier when you are surrounded by inspiring people all day.

Did we mention the great potential for career growth?

Have a look at our open positions.

Open positions

Accountant

Matrikel1 & Founders House | Copenhagen

Har du et stort drive, tager problemer op som en udfordring og har du den struktur og vilje der skal til for at drive et bogholderi? Så søger Accountor Danmark A/S lige nu, på vegne af vores kunde The Creators Community, en analytisk og energisk regnskabsansvarlig med stort gå-på-mod og erfaring med det fulde bogholderi. Virksomhedens holder til i flotte lokaler i hjertet af København ved Højbro Plads.

Om stillingen

Stillingen som regnskabsansvarlig er nyoprettet og du skal derfor være vant til at arbejde selvstændigt med bogholderiet. Du vil få ansvaret for det danske regnskab, som rapporteres til den norske Finance Manager. Det er en bred rolle med meget hands-on, så det er vigtigt, at man både kan de rutineprægede- og mere projektorienterede opgaver. Du vil få en bred kontaktflade, både indenfor og udenfor huset, så du skal trives i en udadvendt rolle både på dansk og engelsk.

READ MORE & APPLY

Accountant

MESH | Oslo

The Creators Community søker en regnskapsfører som vil være hovedansvarlig for de norske selskapene i gruppen, men også bistå og samarbeide med vår danske regnskapsfører.

Vi leter etter deg som er analytisk anlagt og vet hvordan du kommer til kjernen i ulike problemstillinger. Du er av natur en person som ser muligheter før problemer, samtidig som du er løsningsorientert og proaktiv. I rollen vil du kommunisere bredt med ulike ressurser i selskapet på både norsk og engelsk, så det en forutsetning at du er trygg og glad i kommunikasjon med ulike mennesker. Stillingen vil rapportere til Finance Manager som sitter i Norge.

READ MORE & APPLY

Story time

About

READ ON

Check it out

Our Sites

SHOW ME